Foto recreaten nieuwe leden 1                                    Balspomsoren 2018 2019

 

                                                                    Balsponsoren 2022-2023


Corona-virus

De algemene RIVM en de Nevobo maatregelen gelden bij onze vereniging.

Aanvullende regels zijn;

  • Douchen na de wedstrijd; overleg met de aanvoerder van het thuisspelende team welk team eerst gaat douchen i.v.m. het aantal kleedkamers.
  • 1 team per kleedkamer, houd hierbij zoveel mogelijk afstand
  • Kom al omgekleed in sportkleding naar de sporthal, zodat er voorafgaande aan de wedstrijd niet of nauwelijks gebruik gemaakt hoeft te worden van de kleedkamer. Neem de sporttassen mee de zaal in.
  • Volg de looproutes aangegeven door pijlen.
  • We vragen om contact gegevens zodat we indien nodig zsm contact kunnen op nemen. (We gaan hier zorgvuldig mee om).
  • Wij zijn voor Corona gerelateerde calamiteiten bereikbaar op 06 58 86 85 81

Klik hier voor het Nevobo protocol indoor volleybal

De protocollen welke door de Nevobo zijn verspreid, worden, indien er wijzigingen zijn, wekelijks op woensdag geüpdatet. Kijk voor de laatste versie op nevobo.nl.

Volleybal gaat door, maar zonder publiek

Volleybal mag doorgaan, maar er gelden voor 3 weken aanvullende coronamaatregelen. Zo wordt er gespeeld zonder publiek en blijven de sportkantines dicht..
Meer informatie hierover is terug te vinden in dit nieuwsbericht.


September 2020

1e thuiswedstrijden van seizoen 2020-2021

Dames 1

Op vrijdag 25 september jl stond de eerste wedstrijd van het seizoen op de planning. Met de corona maatregelen in acht nemend, toch even wennen.

De eerste set leek het een pittige wedstrijd te worden. Reva stond goed te verdedigen en had een goede aanval. Sparta moest erg snel in het spel zien te komen na een 1e set verlies.

De tweede set liet een volledig ander beeld zien. De pass was beter en daarmee ook de aanval. Er werd goed gevarieerd, door uitstekend spelverdeling, tussen smashes, 3 meter aanvallen en tactische ballen, en daar had Reva geen antwoord op. Ook de opslag bleek een bepalende factor en zo ging de winst met 25-16 naar Sparta.

In set 3 en 4 kon Reva steeds minder aanvallen en die aanvallen werden vaak doorzien door onze verdediging. Er werd door de dames fanatiek verdedigd, en voor elke bal werd gegaan.

De winst was met de laatste setstanden van 17-25 en 18-25 met 1-3 voor Sparta D1.

De eerste overwinning is een feit!

Vrijdag 2 oktober wordt de volgende wedstrijd in Noorwolde gespeeld.

Dames 2

Vrijdag 2 oktober had Dames 2 hun tweede wedstrijd. Ze begonnen de eerste set gelijk goed met een goeie teamspirit en veel enthousiasme. De eerste set werd gewonnen met 25-14.
De tweede set kwam Kuinre steeds meer in de wedstrijd, langzaam maar zeker begonnen ze steeds meer te zien waar Sparta hun ballen plaatste en welke ballen ze niet hadden. De dames van Sparta moesten er een tandje bijzetten maar hebben laten zien dat ze zich niet zomaar laten inmaken. Sparta won de set met 25–17.
Ook in de 3e en 4e set speelde Sparta goed. Ze probeerden hun ballen zoveel mogelijk te variëren en zo weinig mogelijk onnodige fouten te maken. De sets gingen lang gelijk op, maar halverwege beide sets trokken ze toch een sprintje, met als resultaat in beide sets 25-14 winst.
Sparta eindigde de wedstrijd met een goeie aanval en vertrok naar huis met 4-0 winst. 23 oktober speelt dames 2 in Jubbega tegen Wordt Kwiek.

 

Balsponsor van de avond is; Wilma's hairstyling


  Augustus 2019

Jubileum 50 jaar!!!

 50 jaar

Juli 2019

De mini's naar Slagharen!

Omdat Volleybalvereniging Sparta 50 jaar bestaat mochten de mini's een dagje naar Slagharen. Dit was een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen. Ze hebben het er gezellig gehad.

 mini slagharen

 

 

Februari 2019

Er is weer een nieuwe nieuwsbrief! Je leest de nieuwsbrief hier

 

JANUARI 2019

Op zaterdag 26 januari vanaf 17.00 uur organiseert Sparta het goet foute volleybaltoernooi. in Sporthal de Schakel in Munnekeburen. Hou de facebookpagina ( Hier ) en de website in de gaten! 

  goet-fout-toernooi.JPG - 64,99 kB

December 2018

Grote Clubactie     Grote clubactie

 

Kersttoernooi

Dinsdag 18 december is het al weer de laatste trainingsavond van 2018. Traditie getrouw organiseert de activiteiten commissie weer een leuk Kersttoernooi. De start is om 20.00 uur en na afloop is er een hapje en een drankje.

Kom allemaal !!!

De website heeft een update ondergaan en kan nu weer gemakkelijk bijgehouden worden. Met dank aan Harry Vos van Homepageservice.nl

  

 

2017

 Mei 2017

  Dames 1 promoveert 

Afgelopen zaterdag 6 mei 2017 werden de promotie/degradatie wedstrijden gespeeld in Steenwijk. Dames 1 vanSparta moest het opnemen tegen de Swette Switters en VLO.
Alle teams waren zeer aan elkaar gewaagd dat was direct tijdens de eerste wedstrijd Swette Switters- VLO zichtbaar.
De Swette Switters wonnen deze wedstrijd met 2-1. Nu was het de beurt aan onze dames om van de Swette Switters te winnen, ook deze wedstijd duurde 3 sets maar wel in het voordeel van Sparta!

De eerste set tegen VLO werd makkelijk gewonnen. Toch liet VLO zien dat zij niet voor niets in de 1e klas speelden en kwamen sterk terug. Door de zenuwen van de Sparta dames werd deze set verloren. De laatste set is maar tot 15 en moest gewonnen worden om volgend jaar dan eindelijk na al die jaren te mogen spelen in de 1e klasse. Met de set stand van 15-13 werd gewonnen van VLO en was het feest compleet!

Volgend jaar speelt dames 1 van Sparta 1e klasse!

We willen graag Anja Kooistra bedanken voor al die jaren training en Peter Ernst voor het coachen! Volgend jaar gaat Anja trainen geven aan Griffioen dames 1. We willen Anja veel succes wensen.
Peter Ernst gaat met ons de uitdaging aan in de 1e klas.

team

 

 

 

 Adres sporthal:

 Sporthal 'de Schakel'
 Grindweg 81c
 8485 JE Munnekeburen

facebook mail logo volleybal